dissabte, 5 de novembre del 2011

L'Ajuntament pagarà la retallada de la Generalitat

Tal com es pot llegir a la crònica de TaradellBloc referent al Ple municipal celebrat el dijous dia 3 de novembre del 2011, "repercutirà (sic) en les despeses de l'ajuntament" els 140 euros per alumne i any que la conselleria d'Ensenyament de la Generalitat s'ha quedat de la subvenció anual a l'Escola de Música.

Tal com podeu llegir en l'extracte que reproduïm, no es concreta de quina manera ni amb quina quantitat "repercutrirà" aquesta retallada en els pressupostos municipals i, doncs, en l'aportació que fa el municipi als pressupostos de l'Escola de Música. No podem comptar tampoc, doncs, hores d'ara, si aquesta aportació servirà per disminuir l'augment extraordinari de l'aportació de les famílies en el manteniment de l'escola que han forçat les retallades del govern de la Generalitat.

Continuem treballant-hi.

"140 euros menys per alumne de l'escola de música  
El ple també va aprovar acceptar la modificació de la subvenció del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a l'escola de música, referent al curs 2010-2011. Les retallades han afectat aquest aspecte i dels 600 euros anuals per alumne, s'ha passat als 460. Per tant, són 140 euros menys que repercutirà en les despeses de l'Ajuntament. Lluís Verdaguer va afirmar que "hi haurà dèficit i l'Ajuntament hi haurem de ser".
TaradellBloc