dissabte, 24 de desembre del 2011

En el transcurs de les nadales al carrer, la Tarabanda inaugura la nova Plaça!

El dissabte dia 24 de desembre, al matí, la Tarabanda va fer la inauguració popular de la nova Plaça de Taradell.

Els integrants de les bandes dels petits i dels grans de l'Escola Municipal de Música, s'havien unit amb la Tarabanda, que és la banda de música de l'escola i de Taradell, per interpretar nadales pels carres del centre urbà del poble.

Sorpresos, els vianants van aplaudir la inciativa de la banda de l'escola de música d'interpretar nadales pel carrer el dia abans de Nadal.  

Des de fa un parell d'anys, la Tarabanda porta a terme aquesta actuació pels carrers per animar el dia del Tió i la vetlla de Nadal amb la intenció d'esdevenir un acte genuí del poble.

Enguany, dues nadales sobretot -Cascabells i Jingle Rock-, van animar vianants i comerços i van moure una corrua força animada, entre els músics més joves, els més gradassassos i els pares i mares acompanyants que, a manera de camàlics desinteressats, afavoreixen la logística i converteixen la Tarabanda en més que un club d'estudiants de música.

Com a curiositat per a la història, la interpretació que van fer al damunt del nou paviment i enjardinat de la Plaça va significar la inauguració popular  de facto de les obres de remodelació d'aquesta plaça i del carrer del Joc de la pilota! D'aquesta inauguració casual i espontània, us n'oferim un vídeo. L'altre correspon a la interpretació efectuada a la cruïlla de la carretera de Montrodon amb el Passeig de Domènec Sert.