dimecres, 26 d’octubre de 2011

I trobada de Saxos a Artés

Ens n'anem a Artés amb els Saxos!

El proper dissabte dia 5 de novembre, l'Ampa farà costat als alumnes i a les professores de saxofon de la nostra escola en el seu desplaçament a Artés, on participaran a la Ia Trobada de Saxos que organitza l'Escola Municipal de Música d'aquella població del Bages.

Com hem fet altres vegades, les mares i pares ens posem a la seva disposició per tal que el nostre granet de sorra ajudi a l'èxit de la inciativa, perquè tenim els convenciment que si els nostres joves saxofonistes en tornen satisfets, la seva dedicació musical en sortirà reforçada.

L'objectiu de la jornada és posar en contacte estudiants de saxo d'arreu per poder intercanviar experiències, participar en tallers diversos, assajar i tocar plegats. Hi haurà més de 140 saxofonistes de 26 escoles de música diferents.

La jornada començarà a les 9 del matí amb un concert de benvinguda. A les 10 hi haurà un assaig per nivells fins a les 11, que s'esmorzarà. Fins a 2/4 d'1 hi haurà un assaig per nivells. De 2/4 d'1 a 2/4 de 2 es desenvoluparan els tallers temàtics al voltant de l'instrument i el seu món. Entre les 2 i les 4, hi haurà el dinar i temps lliure. Fins a 2/4 de 6 es farà l'assaig conjunt. Fins a les 6 es podrà degustar el berenar que ofereix l'organització, després es faran els darrers retocs del concert i a 2/4 de 7 tindrà lloc el concert de la 1a trobada de saxos a la sala 2 de Gener de la casa de cultura Cal Sitges.