dimarts, 21 de juny de 2011

Apujada de preus del curs 2011-2012


Resultats de la reunió deliberativa

Dimarts dia 21 de juny del 2011, a les 9 del vespre, es va celebrar a l'Escola la reunió que havia convocat la junta de l'Ampa per parlar de l'apujada de preus.

La vintena de famílies que ens hi vam trobar, vam poder escoltar tantes casuístiques, gairebé, com serveis ofereix l'escola.

Després de debatre i analitzar la situació, es va acordar de demanar al president del patronat, l'alcalde del poble, el Sr. Lluís Verdaguer, que convoqui tan aviat com sigui possible una reunió del Patronat de la Fundació que gestiona l'Escola de Música de Taradell, amb un únic punt de l'ordre del dia que permeti de conèixer les raons de l'apujada.

També es va acordar de fer saber a les famílies els resultats d'aquesta gestió mitjançant la seva publicació en aquest blog. Així mateix, va semblar que a través d'aquest blog i del correu electrònic de l'Ampa es podria posar les famílies al corrent de les gestions i fer les convocatòries de les reunions posteriors que poguessin derivar-se'n; si més no, durant el període estival de vacances escolars.