dimecres, 14 de març del 2012

XIV Cicle de concerts de l'Escola de Música !!

Hi tornem! A pesar de les retallades, hi tornem! 
I ens en congratulem. 
Semblava que hauríem de renunciar als cicles de concerts que des de feia 13 anys s'organitzaven com una altra mostra de la dinamització musical que l'Escola de Música representa per al poble, però ens n'hem sortit. Aquí teniu una mostra de la
invitació doble 
que rebran tots els alumnes de l'Escola de Música de Taradell per a assistir al primer concert del 

XIV Cicle de Concerts
de Taradell

Amb l'Ensemble de Guitarres de l'Escola de Música de Manlleu, dirigida per Quim Salinas.


N'hem canviat el format. Enguany, el cicle comprendrà tot l'any i confiem que contingui més d'un concert; com a mínim, hi estem treballant. Si més no, però, n'haurem fet un, aquest que us anunciem i que promet molt.

L'Associacíó de Mares i Pares i Alumnes de l'Escola s'hi ha implicat molt; tal com no pot ser d'altra manera, quan aquells qui regeixen l'escola dia a dia, l'equip docent i la seva direcció, ho demanen.

N'estem contents. Sobretot perquè entre tots plegats encara som capaços d'esprémer les possibilitats que pot oferir el nostre poble.

L'Ajuntament, amb la gestió que fa al Centre Cultural de Can Costa i Font, l'Ampa i, sobretot, l'interès dels professors i les professores de la nostra escola han fet possible que aquests cicles no s'estronquin.

Ens agradaria que us en congratuléssiu amb nosaltres i acceptéssiu la invitació per a celebrar-ho conjuntament el proper dissabte, dia 24 a les 7 amb un concert, un bon concert; que és el que ens pertoca.