dijous, 29 de març del 2012

Concert de combos i bandes Can Costa 27/03/2012

El dimarts, 27 de març del 2012 a Can Costa hi va haver el concert de combos, bandes i grup de folk de l'escola. El concert va anar molt bé i les famílies vam poder adonar-nos del nivell d'interpretació dels nostres filles i fills. Hem penjat els àudios de tots els treballs; si els voleu tornar a escoltar...
  
ORQUESTRA 
The blue bells of Scotland i La Raspa (popular Mèxic)







BANDATARD
C Jam Blues i Do-re-mi





SAXO amb PIANO
Trend Setter (C. Norton)





CAMBRA 3-4
El gegant del Pi i Wen the saints





CAMBRA 3-4
Lascia ch'io pianga GF Haendel i Polseres vermelles: Teràpia de xoc
(arranjaments Gerard Purtí)






 CAMBRA GRAU MIG
River flows in you

 





COMBO 3-4
Black Orfeus i Song for my father





COMBO GRAU MIG
Cantaloupe Island
 




TARABANDA
La casa del sol naixent

 



CAMBRA FOLK
Canal in october, Conxinxina, Jo tinc un oncle a l'Havana i Amazone

 

   



dimarts, 27 de març del 2012

Concert de l'Ensemble de guitarres de Manlleu

Dissabte passat,  dia 24, a les 7 de la tarda, es va celebrar a can Costa i Font un concert de l' Ensemble de guitarres de l’Escola de Música de Manlleu, organitzat conjuntament per l' Escola Municipal de Música de Taradell  i la seva AMPA.


El concert, d’un gran nivell artístic, va començar amb un Standard de jazz i va anar desenvolupant un repertori molt variat i d'una gran bellesa format per blocs temàtics d'obres de grans compositors de guitarra: des del barroc fins a adaptacions de melodies nord-americanes, passant per la delicadesa de les interpretacions que van fer d'obres de Vivaldi. Va ser en una d'aquestes on el director de l'ensamble, format per 10 guitarristes, ens va delectar com a solista en una adaptació de l'hivern, de les conegudes Quatre estacions


Van ser tres quarts ben bons de bona música per a guitarra de la qual va poder gaudir el més d’un centenar de persones que, amb aquest acte, va donar el tret de sortida del XIV cilce de música de Taradell. 

dimecres, 14 de març del 2012

XIV Cicle de concerts de l'Escola de Música !!

Hi tornem! A pesar de les retallades, hi tornem! 
I ens en congratulem. 
Semblava que hauríem de renunciar als cicles de concerts que des de feia 13 anys s'organitzaven com una altra mostra de la dinamització musical que l'Escola de Música representa per al poble, però ens n'hem sortit. Aquí teniu una mostra de la
invitació doble 
que rebran tots els alumnes de l'Escola de Música de Taradell per a assistir al primer concert del 

XIV Cicle de Concerts
de Taradell

Amb l'Ensemble de Guitarres de l'Escola de Música de Manlleu, dirigida per Quim Salinas.


N'hem canviat el format. Enguany, el cicle comprendrà tot l'any i confiem que contingui més d'un concert; com a mínim, hi estem treballant. Si més no, però, n'haurem fet un, aquest que us anunciem i que promet molt.

L'Associacíó de Mares i Pares i Alumnes de l'Escola s'hi ha implicat molt; tal com no pot ser d'altra manera, quan aquells qui regeixen l'escola dia a dia, l'equip docent i la seva direcció, ho demanen.

N'estem contents. Sobretot perquè entre tots plegats encara som capaços d'esprémer les possibilitats que pot oferir el nostre poble.

L'Ajuntament, amb la gestió que fa al Centre Cultural de Can Costa i Font, l'Ampa i, sobretot, l'interès dels professors i les professores de la nostra escola han fet possible que aquests cicles no s'estronquin.

Ens agradaria que us en congratuléssiu amb nosaltres i acceptéssiu la invitació per a celebrar-ho conjuntament el proper dissabte, dia 24 a les 7 amb un concert, un bon concert; que és el que ens pertoca.

dilluns, 12 de març del 2012

Concert de banda a l'auditori de l'Atlàntida 11/03/2012

El dissabte 10 i diumenge 11 de març la major part dels components de la nostra TARABANDA van assistir a l'escola de música de Vic a unes estades musicals. Com a cloenda, el diumenge a les 12 del migdia ens van oferir un concert amb les diferents peces que havien preparat. L'audició va tenir lloc a la sala Joaquim Maideu de l'Atlàntida. Aquí teniu el resultat, escolteu-lo.