dilluns, 7 de novembre del 2011

Vam ser a la I Trobada de Saxos a Artés


Dissabte dia 5 de novembre vam acompanyar els saxofonistes de l'escola a la I trobada de Saxos d'Artés. Hi va haver saxofonistes de més de 25 escoles de música; 4 de la nostra, amb les professores, la Laia Rovira que hi va ser tot el dia,  i la Dolça Albert, amb la seva filla, que hi va voler treure el cap malgrat gaudir de la baixa de maternitat, encara.

No cal dir que les famílies vam fer de transportistes ben disposats i, sobretot, de públic, al concert de 2/4 de 7 de la tarda. Tant els petits, de primer i segon curs, com els mitjans i els més grans, de tercer, quart amb algun adult ens van oferir un repertori variat -sobretot de música de jazz de gran banda- que ens va plaure enormement. Més de 150 saxos tocant alhora fan un soroll que espanta el desànim!

Com a mostra, pengem una filmació de l'actiuació dels mitjans, amb el Chattanooga Choo Choo, de Harry Warren i Marck Gordon, adaptat especialment per a saxos sols i una bateria.


 
Més endavant us informarem de les altres trobades musicals on tenim previst d'assistir i col·laborar en el grau que convingui: la cantata de les esoles de música de la Catalunya central, la trobada orquestral de Més Música, la Contrabaixada...